ŞEHİT POLİS MEMURU MUAMMER ATEŞ'İN AİLESİNİN OKULUMUZU ZİYARETİ
  10 Haziran 2022

Müdürlüğümüz 16. Dönem K Sınıfı öğrencilerinden olan ve Terör örgütü PKK tarafından 10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı önünde çevik kuvvet otobüsü ve toma aracına bomba yüklü araçla yapılan hain saldırı sonucu ağır yaralanıp, Bağcılar ve Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’nde İki buçuk yıl tedavi gördükten sonra 07.05.2019 tarihinde kurtarılamayarak şehit olan Polis Memuru Muammer ATEŞ'in  Annesi Leyla ATEŞ ve Babası Orhan ATEŞ Müdürlüğümüze 10.06.2022 tarihinde ziyarette bulundular.

Okulumuzu ziyaretiyle şereflendiren Şehidimizin Annesi Leyla ATEŞ ve Babası Orhan ATEŞ,  Okul Müdürümüz 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Kenan Şaban SÜZGÜN ve 27.Dönem öğrencilerimizle biraraya geldiler. Şehidimizin anne ve babası öğrencilerimize hitapları esnasında "Hepiniz birer Muammersiniz, Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin" diyerek duygularını ifade ettiler.

Haber Paylaş